Retail bruker proximity mer


De fleste proximitycaser er relatert til retail. Vi opplever en rivende utvikling og modning innen retail hva gjelder proximity. Vi leverer tjenester som hjelper retailere med å:

 1. lære mer om sine kunders adferd i butikk.
 2. vite mer om sine kunders demografi.
 3. vite mer om sine kunders besøksfrekvens, også
  når de ikke handler.
 4. analysere og tilpasse kundeopplevelsen basert på
  kundens adferd i butikk.
 5. kommunisere når kunden er i nærheten av butikk, som en inndrager.
 6. kommunisere med kunden når han er inne i butikken.
 7. kommunisere med kunden etter han er i butikk,
  1. direkte på mobilen gjennom en mobilapp
  2. via sosiale medier (Facebook / Instagram)
  3. via digitale annonsenettverk

COOP – Movon

COOP bruker Pinch

fluxLoop leverte Pinch som en del av forskningsprosjektet Movon til COOP. I samarbeid med InFuture utarbeidet vi en kommunikasjonsplan. COOP  sendte pushmeldinger til medlemmer i butikk via COOP Medlemsapp når kunden opphold seg i definerte soner av butikken.

Vi hadde både et utvalg kunder som mottok denne type budskap og kunder som ikke mottok kommunikasjon. Slik fikk vi både en gruppe som vi målte effekten av kommunikasjonen på og en gruppe som ikke mottok kommunikasjon – kontrollgruppen. Forskere fra NHH undersøkte i etterkant resultatene og fikk flere signifikante og unike funn.

Forskerne fant dessuten at det ikke er utført noen liknende studier i verden. Vi er stolte av å kunne bidra med data som kan skape ytterligere innsikt og verdi i fremtiden!

Prosjektet ble utført for både COOP Obs! Bygg og COOP Obs! Hypermarked og antall deltakere gjorde resultatene statistisk sett representative.

Telenorbutikken

Høsten 2016 gjennomførte vi en kampanje for Telenorbutikken. Vi sendte ut tilbud til kunder av Telenor med Mitt Telenor appen. Kunder som var i kjøpesentre mottok pushmelding om at de ville motta en goodiebag om de stakk turen innom Telenorbutikken.

Resultatet var tydelig, kundene likte dette! En kampanje som skulle vare i 6 uker måtte bli stoppet etter 2,5 uker pga for stor pågang! Selv om det ble fristet med en gratisgave viser resultatene at 4 av 10 la igjen penger i butikken.

Nysgjerrig?

Kontakt oss på hello@fluxloop.com så kan vi finne ut hva vi kan bidra med i din butikk!