Retail


Vet du hvem kundene dine er?

Kunne du som butikksjef eller butikkansvarlig ønske å vite hvem kundene dine er? Hvilken demografisk profil har de og hvor har de vært før de valgte å komme inn i din butikk?

Pinch gir deg muligheten til å motta rapporter som forteller deg hvem kundene dine er. Du kan få vite hvilket kjønn de har, hvilken aldersgruppe de tilhører. Det er mulighet for å vite hvor kundene dine har vært og hvilke interesser de har.

Bruk kunnskapen Pinch gir deg til å tilpasse budskapet du sender i din kommunikasjon til dine kunder.

Slik fungerer det

Alle mobilapplikasjoner som benytter Pinch deler informasjon om sluttbrukeren, såfremt sluttbrukeren har valgt å gjøre det. Denne informasjonen anonymiseres og kan gjøres tilgjengelig for de som har beacons i PinchInfrastructure.

Monterer du beacons fra Pinch i din butikk vil du få kjennskap til anonymiserte brukerprofiler som har vært innom din butikk med en, eller flere, applikasjon(er) som har Pinch implementert. Kort fortalt er alt du trenger for å få bedre kjennskap til dine kunder er å montere noen beacons fra fluxLoop. Ønsker du anledning til å kommunisere direkte med kunder som har vært i nærheten av eller i butikken din må man implementere PinchSDK i applikasjonen. Da kan du enkelt sette opp kommunikasjon basert på forskjellige parametere (f.eks menn, aldersgruppe, har besøkt butikk siste uke etc.) og sende de målrettet budskap.

Det er også støtte for kupongløsninger om det skulle være interessant. Se hvordan NetCom hadde stor suksess med kupongutsendelse tidligere: Netcom suksess med beacons

Det er enkelt å komme igang, kontakt oss på mailto: hello@fluxloop.com