Dyreparken, fluxLoop og Infuture tar gull i Gulltaggen!


Dyreparken viser seg igjen ledende i Norden med innovativ bruk av ny teknologi i deres verden av høyst fysiske opplevelser! I Gulltaggen, Nordens ledende pris innen digital markedsføring, vant fluxLoop og Infuture gull i kategorien ”Best bruk av data” sammen med Dyreparken. Dyreparken bruker Pinch-løsningen for lokasjonsdata og stordataanalyse i daglig drift til å forbedre kundeopplevelser, drift, markedsføring og investeringer. Dyreparken ”går fra flaks til peiling!”.

Gulltaggens jury fremhever at ”Vinneren i kategorien best bruk av data skiller seg tydelig ut fra de andre bidragene gjennom hvordan de utnytter en kompleks sammensetting av ulike datasett.(…) Vinneren bruker data til å optimalisere en kundeopplevelse i real-time, samtidig som innsikten som leveres brukes for fremtidige strategiske avgjørelser og gir gode beslutningsgrunnlag for målretting av digital kommunikasjon.”

Dyreparken og beacon-/ stordataløsningen er en del av det større INSITE-prosjektet som med en rekke medlemmer av reiselivsklyngen USUS på Sørlandet.

Vi gratulerer Dyreparken, InFuture og de andre INSITE- partnerne samt oss selv i prosjektet! Vi er stolte over å kunne jobbe med alle de fantastiske partnere i INSITE. Prosjektet pågår frem til januar 2019, og vi gleder oss til fortsettelsen!