http://www.flickr.com/photos/56292758@N05/5261188301

Ta med deg smarttelefonen på Ullevaal Stadion i november. 3


Vi har utstyrt hele Ullevaal Stadion med beacons for å gi deg en unik opplevelse.

Dukker du opp på Ullevaal Stadion for den første playoff-kampen mellon Norge og Ungarn torsdag 12. november, og så på cupfinalen mellom Rosenborg og Sarpsborg 08 søndag 22. november, kan du vente deg en aldri så liten overraskelse.

I fluxLoop har vi fokus på å skape unike digitale brukeropplevelser, og sammen med Telenor og Norsentio har vi utstyrt hele Norges nasjonalarena for fotball, selveste Ullevaal Stadion, med beacons (også omtalt som nettvarder) for å gi publikum en helt ny og innovativ opplevelse.

Beacons er små sendere basert på Bluetooth-teknologi som vil skape nærhet mellom hva som skjer offline og online. Med Beacons plassert i det fysiske rom, det kan være i kontormiljøer, i butikker, på hotell, restauranter, museer og på store arenaer som Ullevaal Stadion.

Telenor ønsker å eksperimentere med teknologi for å se på nye måter de kan ha kontakt med kundene sine. Derfor er også løsningen vi har installert på Ullevaal Stadion kun tilgjengelig for Telenor sine kunder. I tillegg forutsetter det at Bluetooth er slått på og at kundene har installert siste versjon av Mitt Telenor-appen.

Morten Helland hos oss har vært ute på Ullevaal Stadion sammen med Telenor og Norsentio for å installere uttallige beacons og klargjøre publikum for en helt ny og unik brukeropplevelse.

Uten å fortelle hva overraskelsen vil være, kan vi i alle fall avsløre at det ikke vil handle om reklame. Overraskelsen skal ikke være at Ullevaal Stadion skal forsøke å selge deg noe.. Vi håper og tror at du i stedet vil bli positivt overrasket, og at det du vil oppleve på din Android- eller iPhonetelefon når du er på Ullevaal Stadion er både nytt, innovativt, relevant og verdiøkende. At det gir deg den unike opplevelsen.

Vi gleder oss veldig til å avsløre overraskelsen 12. november.

photo credit: Ullevaal Stadion via photopin (license)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 thoughts on “Ta med deg smarttelefonen på Ullevaal Stadion i november.