Kunder som er både online og offline er 8 ganger mer verdt.


Macy’s oppfordrer sine kunder til å sjekke priser online før de handler. Aktive, mobile kunder konverterer bedre enn de som kun er offline.

Macy’s er en av USAs største omnikanalkjeder, med nesten 900 butikker i 45 forskjellige stater. Omsetningen i regnskapsåret 2014 endte på over 28 milliarder kroner, og selskapet har totalt 166,900 ansatte.

Den lille butikken som ble etablert i New York i 1858 har i dag vokst til å bli en av de største retailkjedene i verden. Nå gjør Macy’s store endringer for å holde følge med den teknologiske avanserte kunden.

Kunder i dag er aktive på Internett via sine smarttelefoner. Smarttelefonene har blitt en integrert del av kundenes shopping-opplevelse. Hos Macy’s har Chief Omnichannel Officer R. B. Harrison reorganisert virksomheten for å være bedre rustet mot kundenes mikro-øyeblikk. En av løsningene Macy’s har tatt i bruk, er beacons. Beacons er små Bluetooth-enheter som kan kommunisere med kundene online når de er i butikken, og som hjelper å komme i enda tettere kontakt med kundene, uansett hvordan de velger å handle.

– Vår målsetning er å gi våre kunder den beste opplevelsen uansett hvordan hun velger å interagere med oss; mobil, laptop, butikk, eller gjennom bruk av alle.
R.B. Harrison, Chief Omnichannel Officer for Macy’s

Ta kontakt med fluxLoop hvis du lurer på hvordan beacons kan forvandle dine kunders shopping-opplevelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *