Pinch er bedre enn hagle til målrettet kommunikasjon


fluxLoop presenterte Pinch for kundene til Pearl Consulting under deres fagdag på Fornebu 24. september.

Under Pearl Consultings fagdag 24. september fikk jeg anledning til å presentere Pinch, snakke om beacons, personvern og behovet for tillit fra både forbrukere og forretninger. I løpet av mitt foredrag benyttet jeg anledningen til å demonstrere og presentere kundecaser fra både Norge og utlandet. Pearl Consulting har i dag en rekke kunder som vil kunne nyttegjøre seg av Pinch, både for å lære mer om sluttkundens reise, men også for å forbedre den.

Kort oppsummert handler det om å være relevant hos kunden. En relevans som er avhengig av kontekst og kunnskap man allerede besitter om kunden. Pearl Consulting leverer aktuelle produkter som CRM, ERP og POS-systemer. Systemer som kan ha nytte av å integrere seg med Pinch.

Her kan dere se gjennom presentasjonen som ble holdt:

Ønsker du å få presentert faktisk bruk av beacons eller informasjon om Pinch så sender du oss en epost på hello@fluxloop.com eller ringer meg på +47 41 30 33 75.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *