Kraftig vekst av Internet of Things i retailbransjen


Plasser føttene dine godt i startblokka, for morgendagens besøk i butikken er online. Internet of Things inntar retailbransjen.

Beacons vil i økende grad bli brukt til å skape unike og personlige kjøpsopplevelser i butikker, supplert med nye former for lojalitetsprogrammer og avansert bruk av kundestøttesystemer. Morgendagen vil kreve at du som driver butikk er i stand til å håndtere kundekommunikasjonen like godt offline som online.

Firedobling på fem år

I en artikkel på Firstpost estimeres det at retailbransjen vil bruke så mye som 2,5 milliarder dollar på Internet of Things-teknologi innen 2020. Estimatet kommer fra analyselskapet Jupiter Research som påpeker at bransjen vil først og fremst brukt IOT-teknologi til å skape et økosystem for å gjøre seg selv mer konkurransedyktig i et stadig tøffere marked.

IoT-markedet modnes raskt

I fluxLoop opplever vi nå at retailmarkedet er i ferd med å modnes og innse hvilke muligheter IoT og beacons kan bety for markedsføring og kommunikasjon.

Den samme rapporten forteller også at man forventer en IoT relatert omsetning på 300 milliarder dollar i året.

With diverse business models and aims of IoT projects such as service revenue, spend and cost-savings taken into account, Juniper forecasts the IoT opportunity to approach $300 billion annually in 2020.

Er du nysgjerrig på hva fluxLoop og Pinch kan gjøre for deg i denne sammenheng må du gjerne kontakte oss på hello@fluxloop.com eller ringe oss på +47 41 30 33 75 for en uforpliktende samtale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *