Er du forberedt til høstjakta? 2


Sommeren er over og høstjakta i gang. Vi er godt forberedt, er du?

ulrik_proitz_fluxloop

Ulrik Prøitz, CEO i fluxLoop

Etter en hektisk vår med blant annet en suksessfull beacons-pilot for NetCom, utrulling av Pinch tilknyttet Clear Channel sine digitale utendørsskjermer i Olav Thon kjøpesentre og utrolig inspirerende prosjekt i Kristiansand Dyrepark, har vi brukt sommeren på å fornye hjemmesidene våre og spisse fokus ytterligere.

Vi håper du liker det du ser.

Pinch Proximity i fokus

De av dere som har jobbet med oss vet allerede at Pinch er hovedfokuset vårt. Nå har vi tydeliggjort det i kommunikasjonen vår på nett også. fluxLoop ble stiftet med ønske om å skape unike digitale brukeropplevelser, aller helst i en fysisk kontekst. Pinch er helt i tråd med dette. Krysningen mellom en online adferd og fysisk tilstedeværelse skaper interessante og utfordrende muligheter der vi opplever å være aktive bidragsytere til å definere et nytt marked og en ny bransje.

Vi leverer fortsatt spennende interaktive løsninger både til museer, resepsjonsområder og opplevelsessentre som Telenor Expo og Norsk Tipping på Hamar. Dette vil vi fortsette med. Samtidig skal satsningen vår på Pinch være den fremtidige hovedgeskjeften. Vi opplever stadig at vi evner å kombinere spennende interaktive opplevelser med Pinch. Denne kombinasjonen hever brukerens opplevelse, skaper nytt engasjement for kunden vår og blir raskt en «snakkis» i bedriftene vi jobber med.

Vi mener å se at markedene som interesserere seg for Pinch blir mer og mer modne. Det er og har vært veldig mye snakk men lite faktisk gjennomført når det kommer til proximity og spesielt bruk av beacons. Dette gjelder i hele verden da bransjen fortsatt er i sin spede barndom. Mange snakker om mulighetene og få har reell erfaring med bruk og leveranse. I Norge er vi en av få aktører som faktisk har gjennomført og levert løsninger i større skala. Som nevnt opplever vi nå at kunder er mer ivrige etter å komme i gang, og faktisk gjennomføre. Det er bra, fordi ingen ønsker at beacons skal bli en flopp som QR-koden ble!

Les også: Slik vil Pinch Proximity kunne fungere i en butikk

Det er mange usikkerhetsmomenter tiknyttet proximity. Hva med personvernet, hvem eier hvilke data, hvordan kan man kommersialisere dette og hvordan sikre god kommunikasjon som tar høyde for kontekst og kunnskapen man allerede besitter om mottakeren? Vi jobber ustanselig med å forbedre og utvide mulighetene i Pinch og ofte kommer kunder med behov vi enda ikke dekker. Det er dette som driver oss og som gir oss muligheten til å skape en tjeneste som er robust, markedstilpasset og nyttig for våre kunder og deres sluttbrukere.

Høsten bringer med seg ytterligere utrullinger av PinchInfrastructure og et økende antall kunder som tar i bruk Pinch. Vi håper den nye versjonen av www.fluxloop.com blir spesielt nyttig i tiden fremover og at den vil fungere som en kilde til kunnskap om proximity og Pinch for sluttbrukere, kunder, samarbeidspartnere og deg!

fluxLoop er klare for høstjakta, er du?


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 thoughts on “Er du forberedt til høstjakta?