​Alt du trenger å vite om beacons og Apple sitt iBeacon-system


Beacons er på ”alles” lepper om dagen og omtales gjerne som redningen for retail-bransjen.

Daglig kan vi lese om hvor viktige beacons er i ferd med å bli for detaljvarehandelen, men enn så lenge er det mest å lese og ikke så mye å oppleve. Med noen få unntak sitter de fleste butikkene fortsatt på gjerdet og lurer på hvordan beacons Pinch skal fungere i deres hverdag. Og det er sikkert ikke alle som forstår hva beacons er og hvordan denne nærhets-teknologien fungerer i praksis.

Les også hvordan vår egen løsning vil kunne fungere i en butikk

Business Insider har skrevet en svært god og omfattende artikkel som i detalj  tar for seg hva beacons er, hvorfor BLE-basert blåtann er viktig og hvordan beacons fungerer forskjellig mellom iPhone- og Android-baserte smarttelefoner.

Les hele bloggposten til Business Insider her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *