Slik vil Pinch Proximity kunne fungere i en butikk 1


Mange retailkjeder og butikker planlegger å installere beacons i løpet av 2015.

Beacons kan på mange måter berike cheap MLB jerseys kundens butikkopplevelse, samtidig wholesale jerseys som innsikten butikken får fra en slik løsning også kan bidra til å utnytte lokalet mer optimalt. En måte å benytte Pinch Proximity på i butikksammenheng er å utstede tilbud og kuponger når en kunde er i nærheten av lokalet.

I Pinch kan man gjøre dette på flere forskjellige måter:

  1. Kunden mottar en pushmelding på telefonen straks en Pinch-beacon er innen rekkevidde. Når kunden klikker på meldingen, åpnes mobilapplikasjonen og kupongen vises.Om kunden vil så går hun inn i butikken og viser kupongen til selgeren i kassa. Selgeren trykker på kupongen og beketfer at den skal benyttes. På denne måten kan kupongen kun benyttes en gang per kunde (såfremt butikken ikke ønsker å tilby kunder flere kuponger).Et eksempel på dette er slik vi gjorde det sammen med NetCom i en pilot vi gjennomførte våren 2015.
  2. Om man ikke ønsker å sende ut en pushmelding, men allikevel sende ut en kupong eller et tilbud, kan Pinch tilby dette også. Når kunden er i nærheten av en butikk med Pinch-beacons installert, vil det dukke opp et ikon i mobilapplikasjonen. Dette ikonet defineres av butikken selv slik at ikonet kan få en kontekstuell riktig utforming, samt stemme overens med butikkens designprofil. Et eksempel på dette y kan se slik ut, stjernen pulserer og viser tydlig at det er kommunikasjon du på gang mellom avsender og mottager:
    Pinch ikon
  3. Det er en stor fordel for alle butikker å vite så mye som mulig om sine kunder, være seg deres preferanser og adferd. En måte å lære seg enda mer om hva kunden foretar seg når hun først har gått inn i butikken, er å montere Pinch-beacons på forskjellige strategiske steder i lokalet. Uten av kunden foretar seg noe som helst, vil butikken få en oversikt over hvilke de forskjellige brukerprofilene som er på cheap MLB jerseys besøk, hvor lenge de er i butikken, og hvordan de beveger seg til de forskjellige hyllene, seksjonene og etasjene i lokalet.Dette er innsikt og kunnskap som kan benyttes som et beslutningsgrunnlag for å endre butikkens plassering av varer og tjenester på et senere tidspunkt. Samtidig kan det også brukes for å differensiere produkt- LLAVE og reklame basert på områder som er «varmere» – altså mer besøkt – enn andre. Slik bruk av beacons gjør det mulig å bedrive A/B-testing i lokalet med rask og effektiv tilbakemelding, slik Нац?онально? at lokalets egenskaper kan optimaliseres.
    Pinch i butikk
  4. Når kunden har vært på besøk i lokalet og har forlatt butikken, kan du be kunden om tilbakemelding på kundeopplevelsen i butikken. På denne måten kan du lære mer cheap jerseys om kundenes kjøpsopplevelse og få tilbakemelding når opplevelsen er friskt i minnet.
    Umiddelbar tilbakemleding

Synes du det her høres spennende ut, og har lyst til å høre litt cheap mlb jerseys mer om vår proximitytjeneste kan være aktuell for deg, er det bare å ta kontakt med meg på ulrik@fluxloop.com eller 413 03 375.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

One thought on “Slik vil Pinch Proximity kunne fungere i en butikk